sâmbătă, 20 iulie 2013

Fright Night cu Marele Ecran si Incubator 107

Am zis noi ca ne odihnim pana in septembrie dar cand ne-au rugat cei de la Incubator 107 Timisoara sa-i ajutam cu o proiectie n-am putut refuza fiind totusi vorba de aniversarea lor. Asadar va fi vorba de o noapte alba dupa o zi verde cu jocuri, ateliere, teatru, concerte in spatiul generos al Muzeului Satului Banatean. Toata actiunea tine 24 de ore dar bucata noastra va fi spre final, sambata noaptea dupa ora 3, in bezna beznelor. Avem 2 ore si ceva de umplut cu lucruri demne sa ofere niscai fiori dar si ceva chicote pentru ca Fright Night nu va cuprinde doar scarbosenii ci si ironie fina si o buna doza de umor. Ca aperitiv vom servi niste scurt-metraje interesante iar felul principal va consta intr-un lung-metraj surpriza (hint: regizorul e canadian). Prin urmare, daca sunteti insomniaci sau pasari de noapte, poftiti in Muzeu!


Împlinim 1 an! Cu mult entuziasm te invităm la ziua noastră. Pe 20 iulie, la Muzeul Satului Bănăţean. 24 de ore de activităţi incubatoriceşti aşa cum n-ai mai văzut. În natură, cu iarbă verde sub picioare, aşternem atelierele, jocurile, o piesă de teatru cu Thespis, cântări târzii cu DEA, BECK CORLAN, MALVINA, ONE LION, METHADONE SKIES şi RUBIK'S CUBE, iar apoi o petrecere pe cinste cu DJ LIMUN. Ne delectăm cu limonadă, lubeniţă, porumb fiert şi alte bunătăţi. Iar a doua zi dimineaţă, nelipsita cafea la oală şi mic dejun pe pătură în iarbă. 

Hai cu noi să vezi cu ochii tăi ce înseamnă incubator107!

ATELIERE
Improvizaţie teatrală. Tango. Hacky Sack. Origami. Japoneză. Slackline. Paper Art. Tehnici de autoapărare. Salate astronomice. Board Games. Respiraţie şi meditaţie. Jocuri pentru dezvoltarea inteligenţei emoţionale. Tehnica şerveţelului. Flori textile. Croşetat. Brăţărit.

JOCURI ŞI ACTIVITĂŢI
Bătaie cu apă. Frisbee. Funky Photo Booth. Baloane de săpun gigant. Zona copiilor. Jocurile copilăriei. Restul... surpriză!

Daylight Music by Cori David

PIAŢA FĂURITORILOR

TEATRU
Thespis – Verde

CONCERTE
Dea. Beck Corlan. Malvina. One Lion. Methadone Skies. Rubik’s Cube

DJ SET cu Limun Golden

PROIECŢII cu Fright Night de la Marele Ecran

** participarea se face pe baza unei donaţii de 5 RON, respectiv 10 RON după ora 20:00.


4 comentarii:

  1. De la ce ora, Maestre, incep "Sperieturile"? Cu aproximatie, macar.

    RăspundețiȘtergere
  2. P.S. :"Dioptriile" au localizat un 3:30. Corect, sper.

    RăspundețiȘtergere
  3. Prezent ! Preambul pentru Biertan (Sper)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.