duminică, 1 iulie 2012

Fa un film intr-un week-end (sau 48 Hour Film Project)

IN ATENTIA TUTUROR PRIETENILOR CARE VOR SA FACA SCURTMETRAJ

Ce ziceti de un week-end racoritor la Brasov? Vorbesc acum pentru oamenii de la campie care se parjolesc intre betoane ca micii uitati pe gratar si ar da orice sa inspire aer de munte. Si pentru cei care se simt inspirati sa faca un scurtmetraj, indiferent de unde vin. Apoi, unde mai faci 5000 $ in numai 48 de ore?

Organizat in aprox 100 de orase din lume (si de un an si la Brasov), 48 HFP este "o competitie de creatie de film, contracronometru, care stimuleaza  creativitatea, munca in echipa si ii provoaca pe participanti sa dezvolte o productie originala  intr-un timp scurt". Adica, ma repet, 48 de ore.

Pe scurt, fiecare echipa inscrisa primeste urmatoarele elemente: o replica, un personaj, o piesa de recuzita, un gen cinematografic si cele 48 de ore pentru a face un scurt de maxim 8 minute. Dupa 2 zile de concurs, se dau laurii, dolarii si se proiecteaza toate operele. Mai aveti 10 zile sa va inscrieti (pana in 10 iulie). Io zic ca-i cel mai bun pretext sa scapati de canicula, sa invatati ceva despre facerea de cinema si despre...voi insiva. Vedeti cum a fost anul trecut AICI si AICI. Mai jos, un teaser.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.