joi, 1 martie 2012

Se impart premiile ME

Am amanat destul ceremonia de impartire a premiilor Marele Ecran pentru cei mai inspirati previzionisti ai Oscarurilor din acest an. Sa purcedem asadar. Din cei 4 participanti care au nimerit cele mai multe nominalizari (12) ne-au contactat doar 3 astfel ca lor le vom distribui urmatoarele:

1. Adrian (MasajPro) din Bucuresti castiga un teleobiectiv pentru Iphone4
2. Andrei Marin din Bucuresti castiga un stick Patriot de 8 Gb

Celor doi pt ca ne-au contactat primii le-am rezervat premiile oferite de sponsorul 3E.ro (teleobiectivul-accesoriu pt iphone si stick-ul Patriot de 8Gb) impartindu-le dupa metoda datului cu banu. Sortii au decis cine ia teleobiectivul, Adrian fiind “cap” iar Andrei “statuie”. Am tras de 3 ori.


3. D-na Eva Danila (evita1313) din Bucuresti va primi din partea Marelui Ecran si a librariei online Esotera cartea Strania Poveste a lui Benjamin Button, scrisa de F. Scott Fitzgerald si ecranizata in 2008 intr-un film premiat cu 3 Oscaruri. In plus un DVD cu maestrul suspansului Hitchcock cuprinzand doua filme va ajunge in posesia dansei in locul unei licente de joc Deus Ex 3.

4. Lili (pe care inca o asteptam sa ne contacteze) are puse deoparte cartea lui Khaled Hosseini, Vanatorii de zmeie din partea Esotera si o licenta de joc Deus Ex 3.

Acum sa trecem la partea a doua a impartelii, pentru cei cu 11 nominalizari ghicite. Avem un bilet la Cinema City (nu doua, pt ca e premiu 2), o carte de la Esotera (Nu exista tara pentru batrani) si doua licente pentru jocul Deus Ex: Human Revolution din partea magazinului online 3E.ro. Sa facem sa fie bine. Randomizam lista si primii 4 castiga.

Participantii la extragere in ordinea in care si-au introdus comentariile: bloo, alexandra, mira, emy, delia, teo, anda, florentin d, cristi, the projectionist si carmen.

Randomizam si extragem primii 4:
Anda - bilet la film
Alexandra - cartea
The Projectionist - joc Deus Ex
Cristi - joc Deus Ex


Rugam castigatorii sa ne contacteze (richie.tm@gmail.com) pentru inmanarea/expedierea premiilor. Adio, pana data viitoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.