marți, 18 octombrie 2011

La cinema

De cateva zile am patruns si eu in categoria celor permanent conectati la mediul online via telefoane destepte. M-am upgradad, cum s-ar spune, intr-un proaspat posesor de smartphone, modest ce-i drept, dar totusi dotat cu Android. Si care credeti ca a fost prima aplicatie instalata pe virginul meu Samsung? Da, twitter normal dar a doua a fost La cinema, o aplicatie facuta de-un roman, Eduard Scarlat il cheama, prin care poti verifica foarte simplu filmele ce ruleaza in orasul tau, orele de difuzare si cateva informatii sumare despre ele. O aplicatie binevenita care ma scuteste de navigari intortocheate pe saituri neprietenoase si fara versiune mobile pentru a descoperi ce fras de film si de la ce ora ruleaza intr-un cinema (fost)comunist.




Printre facilitatile aplicatiei:
• programul cinematografelor din Romania (29 de orase pana acum)
• lista filmelor ce vor fi in curand la cinema (utila daca vrei sa vezi cand se lanseaza ceva in Romania)
• detalii despre fiecare film (link IMDB, actori, etc.) si cinematograf (localizare GPS pe hartă, numere de telefon pentru rezervări bilete, etc.)
• un film (sau cinema) poate fi marcat ca favorit.

Probabil ca droizii mai vechi o stiu deja, si eu am aflat-o de la Ovi, aka fandroid, dar poate mai exista cinefili care n-au aflat de ea asa ca dam mai departe. Aplicatia e gratis pe Android Market.

3 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.