duminică, 16 octombrie 2011

Done in 60 seconds


Pe IqAds am gasit evolutia The Big Bang Theory si Californication in postere. Doua seriale din care am vazut doar primul sezon. Sunt destul de colorate, amuzante si usurele, dar n-au avut acel ceva care sa ma impinga la devorarea a 3 episoade pe noapte. La Californication, pot sa va spun si de ce. Hank Moody (Duchovny) e un personaj reusit, la fel si cuplul format din impresar si nevasta-sa. Dar pur si simplu nu am crezut nicio secunda in personajul fostei gagici (Natascha McElhone) si in relatia hot'n cold pe care o are cu scriitorasul nostru cu libido crescut.

Tot de pe IqAds am aflat de competitia Jameson Empire (Done in 60 seconds), in care filme celebre sunt comprimate intr-un minut. Castigatorul ultimei editii si-a prins degetele in 127 Hours pe care l-a "taiat" in 60 de secunde.



S-ar putea sa va placa si Exorcistul, Inception, Titanic sau (favoritul meu) Terminator Salvation. Au inceput inscrierile pentru editia 2012 si se primesc lucrari din toata lumea. Io zic ca putem si noi, macar sa aratam ca suntem deasupra rivalilor nostri traditionali, vecinii bulgari.
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.