luni, 19 septembrie 2011

Recomandarile lu' Emmy

Asnoapte s-au desfasurat festivitatile de acordare a ravnitelor premii Emmy, un fel de Oscaruri doar pentru televiziuni, nu ca Globurile de Aur care pun si directorii de televiziune si pe cei de studiouri hollywoodiene in aceeasi sala. Insa intrucat distinctia calitativa intre filmele de cinema si miniseriile sau serialele TV e tot mai fragila, actorii migrand inspre si dinspre una spre cealata, marii regizori facand si munca de productie si creatie pentru tv, Marele Ecran simte ca trebuie sa culeaga ceva din noaptea trecuta. Niste recomandari validate de Academia de Arte si Stiinte in Televizune. Asadar:

In primul rand e musai sa verificam serialul de comedie Modern Family. L-a detronat pe The Big Bang Theory desi nu l-a putut invinge pe Jim Parsons (traznitul Sheldon). Daca asta s-ar fi intamplat Universul ar fi suferit un big crunch spontan..

Apoi Tyrion Lannister (Peter Dinklage) e cel mai reusit personaj din Game of Thrones (Emmy pentru actor in rol dramatic secundar). Daca nu credeti poftiti cele mai bune momente ale sale:Martin Scorsese conduce bine Imperiul din Atlatic City (Boardwalk Empire a castigat premiul de regie la categoria serial drama).

Mad Men is still the best drama out there.

Trebuie verificata seria epica The Kennedys (8 episoade). Nu va asteptati sa fie in "fidela faptelor" caci stim cum sta treaba cu dosarele. Insa pentru interpretare trebuie cercetata: Greg Kinnear, Barry Pepper, Katie Holmes, Tom Wilkinson au fiecare CV-uri glorioase.Mildred Pierce e o miniserie cu Guy Pearce si Mildred Kate Winslet. Amandoi prEmmy-ati. Vrem s-o vedem.

4 comentarii:

 1. Mildred Pierce e acum la HBO, trebuie sa apara in curand si pe torrente. :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Mildred Pierce este si pe vplay.ro, in caz ca sunteti utilizatori. Inca ceva... Modern Family este foarte tare... I'm a big fan! Si... "vorba facebook-ului"... thumbs up pt Mad Men... si pentru Sheldon!

  RăspundețiȘtergere
 3. Sunt Catherine din Marea Britanie, am aflat că soțul meu mă înșela cu un coleg! Suntem căsătoriți de 4 ani acum cu 2 copii cu o mulțime de momente uimitoare împreună, am vrut să plecăm, dar o iubim atât de mult. suntem amândoi încă tineri și foarte atrăgători. dar vreau soțul meu, prietenul meu și tatăl copiilor mei frumoși. cum pot depăși ideea că o altă femeie îl are pe soțul meu? Încă îl iubesc, chiar dacă el crede că vreau să merg, chiar vreau să se descurce mai bine și să mă oprească înainte să plec! soțul meu mi-a spus că nu se mai simte iubit, doar din cauza acestui coleg cu care mă înșela, că vrea divorț, am fost devastat, cu inima frântă, l-am rugat să mă asculte că putem lucra așa cum facem mereu , dar nu a ascultat, mi-a spus că a întâlnit pe cineva care îl iubește și îl înțelege, l-am rugat să ia în considerare copiii noștri, dar el nu a ascultat. Am început să caut ajutor și răspunsuri și apoi am auzit despre un bărbat care poate arunca o vrajă pentru a-i reaminti toate lucrurile prin care am trecut împreună și pentru a-l aduce înapoi la mine, la început, m-am speriat, apoi am decis să dau este o încercare și, ca prin magie, soțul meu s-a întors, scuzându-se și implorând iertare, datorită lui Priestbacasim, postez acest lucru pentru a ajuta oamenii cu probleme similare. Îl puteți contacta prin e-mailul drogalad02@gmail.com sau Whatsapp +2347049668119 și pentru ajutor.

  RăspundețiȘtergere
 4. Mulțumesc dr. Ogala pentru vrăjile tale autentice. Acest lucru este cu adevărat incredibil și nu am experimentat niciodată așa ceva în viața mea. Înainte de a intra în contact cu dr. Ogala, am încercat toate mijloacele posibile pentru a-mi face relațiile să funcționeze pentru ca soția mea să se întoarcă, dar de fapt am ajuns să-mi dau seama că nimic nu funcționează pentru mine și că soția mea se dezvoltase multă ură pentru mine .. Am crezut că nu există nicio speranță de a mă reîntâlni cu fosta mea soție și copii. Dar când am citit recenzii bune despre munca doctorului Ogala, am decis să încerc și am făcut tot ce mi-a instruit și am avut încredere în el și i-am urmat instrucțiunile așa cum mi-a garantat în 28 de ore și exact atunci ne-a sunat soția mea .. Suntem mai mulțumiți acum ca niciodată. Totul arată perfect și atât de natural! Vă mulțumesc foarte mult pentru vrăjile dvs. autentice și incontestabile. Mulțumesc dr. Dr. Dr. Ogala pentru ajutor. Dacă aveți nevoie de ajutor în căsătoria dvs. de relație ruptă, contactați-l E-mail: drogalad02@gmail.com Sunați / WhatsApp: +2347049668119 contactați-l pe Dr Great chiar acum pentru ajutor urgent

  RăspundețiȘtergere