joi, 25 august 2011

I'm gonna make you an offer you CAN refuse!

Reteaua de benzinarii Mol are in desfasurare o promotie suuuper atractiva. Daca alimentezi la ei, ai preturi cu pana la 50% mai mici la niste bricege elvetiene (nu le dau numele ca e suficient un product placement pe articol). Rescue Knife, varful de gama, are "pretul special" de 180 de lei. La o scurta cautare pe net, veti vedea ca respectivul instrument se poate achizitiona din mai multe magazine online la exuberantul pret de...fix 180 de lei (plus, minus 5 lei). Nu ma intrebati, ca nici eu nu inteleg exact care-i reducerea (benzinarii sunt acoperiti prin formula "...pana la 50 %").

Bun, si care-i legatura cu cinematograful?

Pai, inspirat de aceasta fantastica promotie, Marele Ecran va ofera reducere cu pana la 100 % la biletul de cinema. Orice articol de pe blog are valoare de voucher. Tipariti-l si mergeti la casieria partenerilor nostri, Cinema City. Aici mai trebuie sa platiti pe bilet doar infima suma de 16 lei (sau 18 lei la 3D). Eh? Asa-i ca-i de nerefuzat?



*aceasta oferta este un pamflet si nu obliga cu absolut nimic cinematograful mentionat

Un comentariu:

  1. :)) mie unul mi se pare cea mai tare idee de colaborare cu CinemaCity-ul. Poate va deveni candva realitate ;)

    In alta ordine de idei io planuiam deja sa merg maine sa bag niste benzina ca mai imi lipsesc cateva pncte ca sa-mi iau brisca!!!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.