luni, 5 octombrie 2009

Trailerul zilei: A Nightmare on Elm Street

Puteti zice orice despre Michael Bay dar trebuie sa recunoasteti ca nenea asta ne da divertisment pe banda rulanta. Tot lui trebuie sa-i multumim pentru resuscitarea francizei nascute de maestrul Wes Craven si care l-a facut pe Freddy Krueger cosmarul unei generatii. A Nighmare on Elf Street se intoarce astfel la radacini, este practic rebutat seria de cosmar chiar de maestrul entertainmentului hollywoodian cu bugete nesimtite, Mr Transformers (apropo s-a anuntat Transformers 3 pentru 2011). Totusi Dl Bay si-a pastrat doar fotoliul de producer in cazul acesta lasand scaunul directorial liber pentru un debutant in lung metraje - Samuel Bayer - regizor specializat mai degraba in videoclipuri muzicale. Stiti ce inseamna asta, nu? Inca o serie foarte longeviva de filme (dupa Halloween si Friday 13) va fi cosmetizata primind o doza mare de adrenalina si avand drept scop sa rupa gura in 2010 si sa bantuie urmatoarele generatii de pusti americani. Cel mai important pas era bineinteles actorul principal, Freddy, si inclin sa cred ca au ales bine: Jackie Earle Haley e cel care l-a jucat exemplar pe Rorschach anul asta in Watchmen; sper sa continue la fel. Trailer deci:

6 comentarii:

  1. Aiurea!
    There can be only one Freddy.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar, l-a jucat bine pe Rorschach in cele 5 minute cat personajul era inchis, mai ales. Dar Englund l-a jucat impecabil, big shoes to fill. Astept oricum cu nerabdare sa iasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Robert Englund se identifica cu Freddy ce-i drept. Vedem cum va fi.

    RăspundețiȘtergere
  4. ...Englund "este" Freddy. Asta in masura in care Doug Bradley "este" Pinhead sau vocea lui Darth Vader "este" a lui James Earl Jones.

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar ca a fost cosmarul unei generatii! mi sa parut o serie extrem de reusita si de abia astept sa vad noua parte :)

    RăspundețiȘtergere
  6. * s-a, desigur
    o sa fie ciudat sa nu il mai vad pe Robert Englund in celebrul sau rol, dar si Jackie Earle Haley e destul de creepy!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.