sâmbătă, 19 septembrie 2009

G-Force 3D (2009)

rating: Brainwash cu indulgenta


G-Force e un film care se vrea si comedie si actiune si animatie si din pacate nu straluceste la nici un capitol, dar asta nu inseamna ca e total nevizionabil. Eu m-am dus la el in principal pentru ca era 3D si deci, neputand sa-l vad decat pe marele ecran, am riscat sa intru la un film pentru copii inconjurat desigur de o gloata de copii. Ceea ce nu m-a deranjat foarte tare. E chiar reimprospatant sa-i vezi pe cei mici hlizindu-se de poantele si efectele speciale ale filmului. In G-Force avem o echipa de porcusori de Guinea + o cartita, antrenati de Zach Galifianakis (tipu' din Hangover) ca un comando de infiltrare si spionare in cadrul unui program super-secret menit a-i transforma in agenti speciali FBI. Tinta lor e un nene corporatist, seful celui mai mare producator de electrocasnice, un tip banuit ca ar avea ambitii de anihilare a umanitatii. Lipsesc insa dovezile astfel ca "hamsterii supradimensionati" se dau peste cap sa scoata complotul la iveala, luptandu-se cand cu FBI-ul care vrea sa inchida proiectul, cand cu stapanii care-i adopta nestiind ca de fapt sunt niste "genetically-engineered-highly-trained-guinea-pigs". Un film lejer, destul de bine facut, cu o doza de umor destinat mai ales celor mici.


4 comentarii:

  1. Maine era in plan sa ma duc la asta cu maica-mea si sora-mea. Alte variante erau: Ugly Truth si ala cu Sandra Bulock. Deci? Ce-mi recomanzi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Doua comedii romantice slabute vs o animatie 3D amuzanta. :) Cred ca e ok sa ramai la planul initial - G-Force - e usor de digerat si te prinde plus ca ai vocile lui Nicholas Cage si Steve Buscemi (un hamster adorabil corcit cu dihor). Eu nu regret ca l-am vazut. Ugly truth si Proposal nu le-am vazut, nici nu-mi doresc dealtfel, dar primul mi-a starnit curiozitatea din trailer. Totusi amandoua au review-uri slabe. Macar la animatie stii la ce sa te astepti.

    RăspundețiȘtergere
  3. M-am dus la Ugly Truth. Am ras cu lacrimi. Porcusorii de Guineea vor trebui sa mai astepte un pic :(

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.