vineri, 21 august 2009

Trailerul zilei: Avatar (teaser)


Finally is here!!! Putem arunca si noi un ochi la ce face James Cameron in Avatar!! Dati click aici si clatiti-va ochii! E proaspat, e in franceza si cat de curand (adica azi) sper sa apara unul international care sa-l pot embedui... Imaginile sunt spectaculoase dar nu pot decat sa-mi imaginez cum vor arata in 3D. De asemenea nu-mi dau seama daca mi-au placut mult sau foarte mult. Cred ca ma asteptam la altceva dar in fine, e doar un prim teaser.


Later Edit: teaser international

3 comentarii:

  1. Mie mi-e clar ca ma asteptam la altceva. As zice ca la ceva putin mai ancorat in...real. Trailerul ma duce cu gandul la o combinatie nenaturala de World of Warcraft si Halo, chiar arata a trailer pentru vreun joc video, apoi cu Apocalypto, Abisul si inca ceva neidentificat. Noroc cu 3Dul pentru ca orice va iesi va fi fascinant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe trailer Addict gasesti trailer in EN.
    sunt confuz. asta e joc ? e film de joc ? inca nu stiu. As fi vrut mai mult sunet din 'film' in trailer in loc de o coloana sonora cam anosta.
    Probabil ca o sa il vad.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Ovidiu: cand am intrat eu asnoapte disparuse de pe trailer addict. Dupa cate stiu azi e Avatar Day cand se lanseaza in cinematografe ceva special footage si trailer la film. Urmeaza sa-l pun si eu. Cred ca va fi diferit un pic de teaser-ul asta. Si da pare joc ca 90 % e CGI 3D

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.