marți, 4 august 2009

Rock'n Rolling!

Ieri, chiar de ziua Timişoarei, am primit cel mai frumos cadou. Am găsit în cutia poştală revista pe care o aşteptam de trei săptămâni, aşa cum aştept răcoarea, în fiecare seară. A venit Rolling Stone. Culmea, a sosit la timp. E primul număr din august ( revista iese bilunar) şi îl omagiază pe Michael Jackson. Rolling Stone s-a născut odată cu era contraculturii hippy (în 1967) şi de atunci e portavocea "coolt" a Americii. M-am îndrăgostit la prima vedere de revistă acum doi ani cînd un prieten mi-a adus numărul aniversar de 40 de ani. Atenţie: abonamentul pe un an (26 numere) m-a costat dublu de cît îi costă pe americani: adică vreo 65 de dolari (203 de lei, mai precis). Dar nu mai platesc extra-taxe şi îmi iese mai ieftin decît dacă aş lua revista direct de la un chioşc din NY (5$). Nu mai vorbesc că mă costă de cinci ori mai puţin decît dacă aş lua-o din România (8 lei vs. 40 de lei). Dincolo de calcule financiare, senzaţia răsfoirii revistei e priceless, cînd ştiu că a făcut o călătorie transatlantică de vreo 10.000 de km ( cu avion, tren, masina) ca sa ajungă în zona Soarelui din Timişoara.

4 comentarii:

  1. Si uite asa un motiv (in plus) sa-ti fac cate-o vizita de doua ori pe luna :p

    RăspundețiȘtergere
  2. @richi: sau abonament la Rolling Stone :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Te-ai abonat direct la redactie sau prin intermediul unei firme? Iti vine acasa (cutie postala) sau la oficiul postal si trebuie sa te duci sa o ridici? Si pe mine ma bate gandul sa ma abonez la nishte reviste de afara dar nu stiu exact procedura.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Garm: trebuie sa intri pe site la sectiunea Subscribe, completezi un mic formular si mai trebuie sa ai un card (nu trebuie sa fie in euro). Revista vine acasa, cu Posta Romana, in cutia postala. De asta dureaza un pic pana ajunge...

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.