marți, 22 martie 2016

2 % pentru organizația noastră




Ștefan Both de la Adevărul a readus în atenție clipul nostru din 2013, numindu-l "cel mai convingător clip pentru redirecționarea impozitului de 2 %". Probabil și pentru că era Mafia la mijloc.

Dincolo de capacitatea noastră retorică, sperăm că v-am convins cu proiecțiile pe care le ținem de 5 ani și cu festivalul Ceau, Cinema! (ajuns la a treia ediție, organizat împreună cu Pelicula Culturală). În cazul de față nu mai trebuie să dați bani (cel puțin, nu direct). Mai degrabă trebuie să ne acordați un pic de timp.

Pentru a vă ușura din treabă am pus aici formularul 230 (sau 200 pentru cei cu venituri din alte surse decât salarii). După ce îl completați cu datele voastre de identitate, trebuie depus sau trimis la Administrațiile Financiare de care aparțineti, până în 25 mai 2016.

Conform Codului Fiscal, fiecare contribuabil poate direcționa 2% din impozitul pe venit unei organizații neguvernamentale. Și Asociația Marele Ecran e una dintre ele. În ultimii ani ne-ați fost alături nu doar cu vorbe de încurajare sau cu prezența voastră ci și plătind bilete, lucru pentru care vă suntem recunoscători. Contam în continuare pe sprijinul vostru. Din respect pentru cinema.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.