sâmbătă, 3 octombrie 2015

Concert Makunouchi Bento în deschiderea Art Encounters


Camaradul nostru Waka_x (Felix Petrescu) are o zi mare. Împreună cu colegul de trupă Valentin Toma (Qewza) și cu Petre Ionuțescu (Trompetre) vor deschide, deseară, festivalul Art Encounters.

"Acest concert e unul din rarele noastre concerte din ultima vreme şi l-am aşteptat şi copt cu drag şi entuziasm. O să fie un concert foarte interesant atât pentru noi cât şi pentru public: e prima oară când colaborăm şi cântăm cu Petre Ionuţescu, aka Trompetre. Plus că tot materialul din concert e în premieră, adică n-a mai fost cântat sau prezentat live până acum, deci o să fie inedit pâna şi pentru fanii Makunouchi Bento. Concertul are la bază cel mai recent EP al nostru, «Lighthouse Stories» şi elemente reimaginate din albumul mai vechi «Swime» îmbinate şi combinate cu meşteşug  pentru a oferi un act consistent, coerent, variat sonic şi cât se poate de imersiv. Cu topping de trompetă. Şi să nu uităm de videomapping, e primul nostru concert unde o să fie proiecţii folosind tehnologia asta" zic cei doi Makunouchi.

Adică puteți veni și cu copiii că au ce să vadă și să audă. Un eveniment într-adevăr "inedit", de la ora 21, la Cazarma U (p-ța Unirii). Intrarea liberă.


  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.