miercuri, 21 decembrie 2011

Trailerul zilei: The Hobbit part I

Iata si trailerul la mult asteptatul Hobbit, proaspat iesit din cuptoarele lui Peter Jackson. Ecranizarea primului roman al lui Tolkien povesteste aventura din tinerete a lui Bilbo Baggins (Martin Freeman) care incurajat de Gandalf (Ian McKellen) porneste impreuna cu 13 gnomi razboinici sa recupereze comoara lor de aur furata de dragonul Smaug. E fantasy in cel mai pur sens, o reintoarcere in Middle Earth, cu o alta fratie pornita intr-un quest extrem de periculos. It's LOTR all over again.




*multumiri vigilentei lui OviSirb.

4 comentarii:

  1. pai ma, voua va spune altcineva ca a aparut trailerul la Hobbit? ar trebui sa fiti sursa!

    RăspundețiȘtergere
  2. It's LOTR all over again pentru ca e acelasi autor care a scris toate aceste carti, deci urmareste un stil si o poveste cu cadru similar(Tolkien), sunt aceleasi personaje (tot fiindca asa a vrut Tolkien) si ce sa zic... actiunea se petrece aproximativ in aceleasi veacuri. :D

    Nu are cum sa fie decat o alta poveste exact ca aia. Pe asta ma si bazam cand am auzit ca o sa iasa filmul si de-abia astept sa-l vad, asa repetitiv cum pare!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Mihai: lucrurile stau asa: stiam ca tre sa apara in ziua respectiva doar ca Ovi s-a trezit la 7 si mi-a pasat linkul iar eu m-am trezit la zece. It's teamwork si merita rasplatita cu un link. ;)

    @Cami: da, argumentele tale sunt clare. Eu m-am referit doar la feelingul oferit de trailer.. acelasi cer, aceleasi locuri de filmare, aceeasi gravitate a situatiei, asumare de responsabilitati.. etc..

    RăspundețiȘtergere
  4. astept cu nerabdare sa vad filmul :)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.