sâmbătă, 17 septembrie 2011

Trailerul Zilei de Dupa

O fi vara asta lunga, dar vorba celui mai in voga serial (Game of Thrones): "Winter is coming". Moment in care speram sa ajunga pe marile noastre ecrane si filme mai serioase. De exemplu Drive, pentru care votam cu ambele maini (si eu si Richie). Pentru ca urmatorul pe lista (scurta a) filmelor de vazut ar fi Contagion, e momentul sa facem o scurta trecere in revista a apocalipselor ce vor sa vina.

Asaa...Ultimul Soderbergh a reunit o distributie cat pentru 3 blockbustere si, dincolo de imaginarea planetei in ghearele unei pandemii letale, ne va arata cum se "minte poporul cu calculatorul" aka cum se imprastie panica prin dezinformare online. Premiera la noi: 30 septembrie.



Cu premiera anuntata pentru aceeasi zi, Melancholia aduce sfarsitul in varianta lui Von Trier. Adica orice va fi posibil, mai putin ca Bruce Willis sa devieze, in ultimul minut, cursul acelei planete care se indreapta direct spre Pamant.



Stiati deja ca "de la rusi vine ploaia/crivatul" si alte napaste. In filmul lui Chris Gorak de la rusi vine si sfarsitul, dupa o invazie extraterestra in Moscova. The Darkest Hour va ajunge in Romania in plina iarna (13.01. 2012). Speram ca extraterestrii sa fie baieti salon si sa nu taie gazul. Interesant concept art.


Nu stim inca daca 11-11-11 se va lansa la noi chiar pe 11 noiembrie 2011 dar se pare ca la aceasta data, dupa anumite teorii ale conspiratiei, Raul din alta lume va trece in lumea noastra. Regizorul Uri Geller spune ca, dupa ghinioanele si accidentele in lant petrecute la filmari, e posibil ca Raul sa se fi strecurat deja. Ca sa amplifice "fenomenul 11-11", am impresia (si dovada) ca realizatorii s-au vorbit cu cei de la youtube ca numarul vizualizarilor sa contina doar cifra 1.


Nici despre Kaboom (comedia sf semnata de Gregg Araki) nu stim mare lucru, in afara de faptul ca e promovata ca "apocalipsa sexy". Andrew Niccol, tipul care a facut Gattaca si The Truman Show se afla in post-productie cu In Time, despre o lume in care oamenii nu mai imbatranesc dupa varsta de 25 de ani insa, pentru a trai in continuare, sunt obligati sa plateasca o taxa. Cam ca si abonamentul la telefon, doar ca incomparabil mai scump.



In pregatire mai sunt Saturn And The End Of The Days (Guillermo del Toro), comediile apocaliptice Rapturepalooza & Seeking A Friend For The End Of The World si World War Z - un zombie-flick cu Brad Pitt. Moment in care trebuie sa-mi revizuiesc paragraful de inceput, vizavi de asteptarea "filmelor serioase".

Apropo, ni s-a confirmat ca la Timisoara nu (NU, Nein, Kaput, s*%aise) va ajunge Pina, din motive care nu sunt clare nici celor de la Cinema City. Oamenii astia chiar vor sa dezlantuie infernul (bloggeristic) asupra lor.

4 comentarii:

  1. Buna ziua, nu va rula. Ne pare rau.


    Alexandra Vasilescu

    Marketing Assistant Cinema City

    E vorba de Pina!!!!
    Nu va rula NICI in Arad!!! WTF??????

    RăspundețiȘtergere
  2. @Delia: asta e. decizie corporatista. e numai pierderea lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. şi atunci spre ce oraş să ne îndreptăm ca să-l vedem 3D???

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.