sâmbătă, 12 martie 2011

Cafe Cinema 3D

Acum cateva zile s-a deschis la Ploiesti al treilea concept Cafe Cinema 3D, parte dintr-un program amplu national de recuperare a cinematografelor "comuniste" si reamenajare conforma secolului in care suntem deja de 11 ani. RADEF Romania Film are in plan deschiderea de 20 de astfel de sali in orasele: Bucuresti, Calarasi, Ploiesti, Braila, Deva, Focsani, Bistrita, Pitesti, Botosani, Craiova, Tg. Jiu, Hunedoara, Tg. Mures, Buzau, Piatra Neamt, Campina, Timisoara, Dragasani, Vaslui si Constanta. Deocamdata cinema Patria din Bucuresti, Orizont din Calarasi si Patria din Ploiesti au fost inaugurate si arata bine. Conceptul consta in minisali de cinema 3D (cca 50 de locuri) amenajate in fostele cinematografe care sa permita repozitionarea la zi a cinema-ului de stat pe piata de profil. Adica, presupun, sa nu mai dea filme la 6 luni dupa multiplexuri. Bineinteles ca preturile cresc si ele dar inca sunt competititve: 10 lei filmul normal, 15 lei 3D-ul. Si intre timp mai bei si-o cafea. Iar noile spatii nu vor fi exclusiv dedicate filmului ci si altor manifestari artistice (lansari, conferinte de presa, stand-up comedy), ceea ce mi se pare o treaba desteapta. Asteptam cu nerabdare Cafe Cinema Timis sau Studio. In 3D. Cine-ar fi crezut...

5 comentarii:

  1. Intrebarea care se pune este: o sa fie sau nu rentabile economic ? In fond, nu cred ca mai sunt vremurile cand ceva poate sa functioneze pe minus.

    Greu o sa le fie in Timisoara.
    Chiar si Studio sau Timis centrale fiind, nu sunt in zonele foarte circulate de publicul tinta; zic eu ca observator neutru.

    RăspundețiȘtergere
  2. haideti sa fim totusi optimisti;) poate vom reusi sa mergem la un film in conditii ok fara sa trebuiasca sa ne deplasam pana la mall. cat despre secolul in care ne aflam, poate nu se simte, dar au trecut 21 si nu doar 11 ani :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ah, ce misto, noi n-avem cinema cafe in bucale :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Lol, pai eu nu ziceam ca Patria din Buc e primul deschis? Da o fuga si confirma!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie mi-ar placea asa ceva in Timisoara, ca m-am cam saturat de mall.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.