luni, 10 ianuarie 2011

Happening


Cum ar fi ca, in calitate de spectator, sa treceti dincolo de cortina si sa vedeti actorul in cabina lui, pregatindu-se de spectacol? O data in viata (11.01.11) aveti ocazia sa intrati in pantofii actorului si...sa umblati cu ei.

Mmm? Suna tentant?

Atunci comentati rapid la acest post ca sa primiti adresa locului de intalnire cu actorul Boris Gaza. O intalnire care va poate schimba pentru totdeauna felul in care priviti teatrul si arta actorului.

Limitarile impuse de spatiu si de insasi natura intalnirii nu ne permit sa invitam pe toata lumea. Promitem insa ca se va repeta. Amatorii trebuie sa indeplineasca trei conditii:

1. sa se afle in Timisoara, maine la ora 9.00 dimineata
2. sa detina (maxim) 90 de minute libere
3. comentariul de inscriere sa apara intre primele trei si sa contina adresa de mail

un eveniment atelier 1 si marele ecran

6 comentarii:

  1. Pentru mine a fi acolo unde actorul se pregateste pentru spectacol ar fi o experieta imbucuratoare, ca de altfel orice experienta care ma pune in legatura cu teatrul. Cu toate astea... anticipez ca as putea trai si o melancolie a faptului ca nu sunt eu acel actor si, deci, nu eu cea care se invarte in sferele acestei lumi deosebite.
    Mai constructiv decat a viziona o piesa de teatru consider aceasta: a asista la pregatirile actorilor pentru o piesa. Am avut o tentativa la Teatrul National in urma cu putini ani, insa nu am fost acceptata mai mult de 30 de minute in sala de repetitii, desi vorbisem cu regizorul (care a fost de acord, un om bun, caci a acceptat propunerea mea fara a ma cunoaste). Sunt intradevar unii actori care nu pot lucra in prezenta strainilor si este un fapt absolut normal si de inteles. Pentru ca e vorba de intimitatea unor sentimente pe care nu esti pregatit sa le infatisezi publicului decat atunci cand piesa este finalizata si cand tu, ca si actor ai sedimentat in tine acel mod de traire specific personajului care vei fi.

    Aceasta este adresa de e-mail: gabi87tt@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow! Super tentant! Este ceva in teatru care ma captiveaza, ma deconecteaza de cotidian si ma duce undeva departe unde e magie.Si mai ales daca este vorba de Boris Gaza.Este actorul prin care am descoperit Teatrul german.Deci pot spune ca ar fi o mare sansa pentru mine ca spectator sa intru in acea lume magica, condusa de unul dintre cei pe care eu ii consider simbolul ei. Mailul meu este iuli.ianik@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Te-am asteptat, iuli si ne-am intrebat daca esti b sau f, ez sau zet. O dimineata draguta a caror taine nu le dezvalui aici:P

    Hope for another happening soon:)

    RăspundețiȘtergere
  4. @gabi: recitind primul tau comentariu realizez mai bine cat de providentiala ti-a parut tie toata "intamplarea" asta. Eu n-aveam nici idee nici sperante puse doar curioazitate. Tu insa ai primit tocmai ce cautai... fascinant!

    RăspundețiȘtergere
  5. @gabi: Te tinem la curent cu viitoarele "sesiuni".
    Sa ne zici daca dezvalui "tainele" in alta parte :)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.