miercuri, 14 octombrie 2009

De la Office la Cimitir

Acum ceva ani am dat întîmplător peste cîteva episoade din The Office (ăla britanic, original, nu adaptarea yancheilor) şi m-a prins imediat. Dar abia zilele astea, cînd am văzut integral sezonul 1, mi-am dat seama cît este de comic, de inteligent şi de subversiv.

Mă bate gîndul să fiu primul din ţară care face fun club Ricky Gervais & Stephen Merchant. Că primul care anunţă lungmetrajul lor de debut (Cemetery Junction) nu mai am cum să fiu.


9 comentarii:

  1. Am ras cu lacrimi la Office (varianta english, cea cu Carell sucks donkey balls). Recomand Extras, tot cu cei doi. Abia astept filmul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Keysersoze: lacrimi, si eu :) Extras am vazut doar bucati, dar recuperez.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tocmai vroiam sa iti recomand si eu Extras. Primul sezon cel putin este demential.

    RăspundețiȘtergere
  4. Garm: merge si al doilea :) Am auzit ca The Invention of Lying, e o prostioara. Ma rog, se intelege: e facut in State si fara partenerul de Office, Stephen Merchant

    RăspundețiȘtergere
  5. ....si nici varianta americana nu e rea

    RăspundețiȘtergere
  6. picassony: ma voi apuca in curand si de Office-ul american; voi emite atunci o parere pertinenta

    RăspundețiȘtergere
  7. ramane de vazut cu "the invention of lying". pana la urma este unul din regizori deci este implicat ceva mai mult. de vazut si "ghost town" unde replicile si jocul lui gervais sunt de exceptie.
    office-ul american respecta reteta de succes din serialul britanic , cei doi, gervais si merchant sunt implicati iar steve carrel este unul dintre cei mai buni comici, alaturi de doua...tandemuri simon pegg-edgar wright si gervais-merchant

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.