luni, 12 decembrie 2016

NWR si nebunia Neon Demon
Primul contact cu Refn a fost Pusher. Si m-a rupt.

Mi-am luat apoi un upercut de la Bronson.

Cu Valhalla Rising n-am stiut ce m-a lovit.

La momentul Drive eram deja captiv in lumea tot mai stilizata, mai cool si plina de neoane a danezului.

Apropo de neoane: am vazut Only God Forgives la Grand Theatre Lumiere (era filmul pe care doream cel mai tare sa-l vad in escapada mea canneza) si n-am stiut daca-mi place sau nu. In orice caz, m-a tintuit pe scaun.

In faza asta stiam deja tot ce se putea sti despre Jang, cum il alinta apropiatii in doc-urile Gambler sau NWR (inca n-am reusit sa vad My life directed by Nicholas Winding Refn de Liv Corfixen, sotia sa).

Stiam cate a patimit dupa esecul cu Fear X pe care a mizat tot ce avea (desi filmul cu John Turturro e subapreciat). Ca sa se redreseze financiar a ajuns sa regizeze un episod din Miss Marple.

Nu e musai sa-ti placa filmele lui. Dar nimeni nu poate contesta ca e un autor fascinant. Cu siguranta unul dintre cei mai importanti regizori care lucreaza la ora asta.

Ultimul sau film, The Neon Demon, despre demonii industriei modei, va putea fi vazut maine, 13 decembrie, de la 18.30 (multumita Independenta Film si Ambasada). E o bucurie pentru noi sa il aducem in Timisoara.

La Cannes spunea ca ''ii place sa faca dragoste cu publicul".
Sunteti pregatiti sa faceti dragoste cu Refn?Un comentariu:

  1. Sunt Catherine din Marea Britanie, am aflat că soțul meu mă înșela cu un coleg! Suntem căsătoriți de 4 ani acum cu 2 copii cu o mulțime de momente uimitoare împreună, am vrut să plecăm, dar o iubim atât de mult. suntem amândoi încă tineri și foarte atrăgători. dar vreau soțul meu, prietenul meu și tatăl copiilor mei frumoși. cum pot depăși ideea că o altă femeie îl are pe soțul meu? Încă îl iubesc, chiar dacă el crede că vreau să merg, chiar vreau să se descurce mai bine și să mă oprească înainte să plec! soțul meu mi-a spus că nu se mai simte iubit, doar din cauza acestui coleg cu care mă înșela, că vrea divorț, am fost devastat, cu inima frântă, l-am rugat să mă asculte că putem lucra așa cum facem mereu , dar nu a ascultat, mi-a spus că a întâlnit pe cineva care îl iubește și îl înțelege, l-am rugat să ia în considerare copiii noștri, dar el nu a ascultat. Am început să caut ajutor și răspunsuri și apoi am auzit despre un bărbat care poate arunca o vrajă pentru a-i reaminti toate lucrurile prin care am trecut împreună și pentru a-l aduce înapoi la mine, la început, m-am speriat, apoi am decis să dau este o încercare și, ca prin magie, soțul meu s-a întors, scuzându-se și implorând iertare, datorită lui Priestbacasim, postez acest lucru pentru a ajuta oamenii cu probleme similare. Îl puteți contacta prin e-mailul drogalad02@gmail.com sau Whatsapp +2347049668119 și pentru ajutor.

    RăspundețiȘtergere