joi, 10 aprilie 2014

PLAI redirectioneaza 2% spre Marele Ecran

Nu direct din conturile lor proprii ci incurajand oamenii sa sustina organizatiile si asociatiile partenere lor prin directionarea cotei de 2% din impozitul pe venit. Andreea Dulama, voluntar Plai si membra de facto a echipei Marele Ecran atunci cand nevoia o cere, ne-a facut surpriza sa inregistreze un mesaj de sprijin pentru ceea ce facem noi. Ii multumim si-o imbratisam calduros, atat pe ea cat si pe ceilalti voluntari si organizatori ai festivalului Plai, alaturi de care am facut si speram sa facem in continuare lucruri faine.

Cei care doresc sa sustina indirect finantele Asociatiei o pot face descarcand formularul 230 din sectiunea 2% de pe blog si depunandu-l apoi la administratia financiara de care apartin. Nu am datele exacte dar anul trecut suma stransa a fost de aprox. 300 de lei din care am platit contabila sa ne faca bilantul anual si domeniul de blog. Asa ca, multumim. 




Un comentariu:

  1. Multumim, Andreea! Multumim echipei faine de voluntari. Abia asteptam sa dam Play la Plai. Din 12 septembrie. Casa Filmelor

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.