luni, 29 iulie 2013

Theo(rema) Costache

UN PARIU CONFIRMAT 

"In peisajul nostru mediatic ingust, un tanar capata atentie dupa ce ia premii pe dincolo, dupa ce a pasit deja pe covorul rosu sau a semnat cu Universal. Deci cand e deja "consacrat". Abia atunci incep sa curga interviurile, invitatiile, ofertele. Am tinut sa ii iau un interviu lui Theo Costache inainte sa devina celebru si sa joace in liga profesionista alaturi de "baietii mari". Considerati-l, daca vreti, pariul Marele Ecran" scriam asta tot aici, în iunie 2011.

Doi ani mai tîrziu, Theo a primit un rol in noul film al lui Terry Gilliam, The Zero Theorem. Rolul e mic, şansa e uriaşă. Mai ales că, după ce l-a văzut la casting, Gilliam a ţinut să scrie o scenă special pentru tînărul actor român (care tocmai a absolvit UNATC-ul).

Pentru o zi de filmare, Theo a împărţit cu Christoph Waltz aceeaşi rulotă. Ceilalţi "băieţi mari" sunt Matt Damon, Tilda Swinton, Ben Whishaw, Peter Stormare etc. Pare suprarealist, aşa ca în alte filme ale fostului Phython (revenim curînd cu detalii şi poate un interviu).

The Zero Theorem va avea premiera mondială la Festivalul de Film de la Veneţia, care începe în 28 august.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.