joi, 22 septembrie 2011

Sa luam aminte

Pentru ca nu ne lasam amagiti de faptul ca am fost citati in cateva tabloide, si pentru ca, in ciuda unui spike temporar de trafic, ne cunoastem locul, tin sa va prezint o altfel de reactie (una onesta si patrunzatoare) la interviul acordat de Serban Huidu. Un recurs la fair-play care nu va avea jdemii de vizualizari, desi le merita.

Pentru ca prietenii sunt intotdeauna sinceri.

p.s. privitor la observatia lui Marian, nu am simtit ca e momentul unei polemici cu intervievatul, din simplul motiv ca acesta isi prezenta filmele de suflet (sau opiniile vizavi de cinema) din perspectiva unui simplu consumator. Da, "restabilirea adevarului" ar trebui sa fie una din atributiile unui intervievator care nu vrea "sa manipuleze". Asta insa in conditiile in care moderatorul e sigur ca detine adevarul. Eu nu sunt asa sigur. Dar lucrez la asta.

2 comentarii:

  1. Cine detine adevarul? Important este sa vrei sa il cauti, sa nu te amagesti. Sa nu te minti. Si, lasand modestia la o parte, moderatorul cu pricina cred ca stia (stie) cum stau lucrurile, chiar daca inca "lucreaza la asta" ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu consider ca expunerea in public a parerilor personale, chiar si in cadrul unui interviu, inseamna manipulare....chiar daca persoana intervievata este VIP.
    Fiecare are dreptul la o opinie, si cum ar fi mai democratic decat asa ?
    Materialul realizat de catre "respectivul" este bun ..in continut, dar ca mesaj as putea spune ca este eronat dar m-as contrazice pe mine insumi :).

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.