vineri, 26 august 2011

Trailerul zilei: The Rum Diary

Salutare prieteni, doua nume am pentru voi: Hunter S. Thompson si Johnny Depp. Ce au astia doi in comun? Un micut film devenit cult, inspirat dintr-un roman de Thompson si avandu-l pe Depp ca protagonist. Dap, e vorba de Fear and Loathing in Las Vegas. De ce sunt entuziasmat? Pai un alt roman de Thompson e proaspat ecranizat, The Rum Diary, in regia lui Bruce Robinson, iar trailerul nou-nout ma face sa transpir de nerabdare. Despre ce-i vorba? Pai chestiile obisnuite: jurnalist alcoolic (Paul Kemp jucat de J. Depp), un loc exotic (San Jose, Puerto Rico) si o gramada de libatii, tribulatii si halucinatii. A.. si niste intriga, coruptie... sa fie. Lansarea in UK pe 4 noiembrie. In RO probabil cand o da Domnu'. Insa daca da, ascultati sfatul fratilor mai mari de la Total Film: alegeti un cinema unde vi se permite consumul de alcool. Va fi o experienta cu multi D.

3 comentarii:

  1. este imposibil!!!!!
    cum se poate sa fi aflat o fiinta umana de trailerul asta inaintea mea?
    CUUUUUUUUUUM?

    urmaresc evolutia filmului de doi ani. poza cu poza informatie cu informatie. cum am putut pierde trailerul?

    imi iau mingea si plec acasa!!!

    initial il vroiam pe terry gilliam, dar william e pentru raoul duke. si robinson pare omul ideal pentru un film despre alcoolici.

    ma intreb cat de mult se vor tine de roman, din trailer pare cu nu prea strans. ma gandesc sa-l recitesc.


    ma simt ca speedy gonzalez

    RăspundețiȘtergere
  2. @"speedy gonzales" kolcs: n-o lua chiar asa personal :)). Adevarul e ca si eu il asteptam de multisor sa faca ochi si a fost pur noroc ca am dat peste o stire pe tumblr-ul Total Film cu trailerul. Oricum daca mai stai prin Londra o sa-l vezi inaintea noastra si vei avea exclusivitate. Sa-ti auzi atunci hatereala ;)

    Warning: astept noutati si despre On the Road-ul lui Kerouac adaptat de W. Salles.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare interesant din trailer, de abia astept sa il vad

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.