marți, 14 aprilie 2009

Carte Blanche: Grădini Efemere


Tineri creatori timişoreni, a venit (ano)timpul vostru! La Timişoara înfloresc Grădinile (efemere sau nu). Marele Ecran prezintă CARTE BLANCHE // Metamorfoze, un proiect franco-român sădit în 2008 de Centrul Cultural Francez în parteneriat cu Facultatea de Artă din Timişoara. Se doreşte promovarea tinerilor artişti în spaţiul timişorean, precum şi facilitarea accesului publicului la operele de artă contemporană.

Tema propusă pentru prima expoziţie din seria Carte Blanche 09 este: «GRĂDINI EFEMERE ». Efemer, fragil, fugar, precar, scurt, momentan, pasager, temporar. Atâtea variaţii în jurul a ceea ce este de scurtă durată, care nu are decât puţin timp, care nu durează sau nu trăieşte decît o zi.

Sunt aşteptate lucrări realizate în tehnici libere: sculpturi, instalaţii vizuale şi sonore, obiecte mobile, performance, Landart etc. Expoziţia va avea loc în grădina Centrului Cultural Francez, în perioada 15 mai – 5 iunie 2009. Detalii despre condiţiile de participare, pe site-ul www.ccftimisoara.ro. Depechez-vous!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.