miercuri, 25 februarie 2009

Future Shorts Timisoara

Echipa Marele Ecran va fi în Setup vineri seara, pentru o noapte lungă cu filme scurte. “Future Shorts intampina primavara cu un program ce intoarce dragostea pe toate partile. In meniu sunt filme castigatoare la Sundance 2009 ("Lies" - Jonas Odell), BAFTA si Golden Palm ("Zhanxiou Village" - Chen Caige)”. Plăcerile continuă şi după proiecţii cu un concert Aria Urbană.

Future Shorts isi propune sa impuna un nou tip de eveniment cinematografic, un model creativ de a expune scurmetraje. In plus, a devenit o prezenta unanim apreciata in cadrul multor festivaluri de muzica (Glastonbury, The Big Chill si Nokia Lab din Russia). La London Film Festival si Rock n' Roll Cinema, scurt metrajele sunt combinate cu muzica intr-un un mod original si spectaculos.

Expunerea Future Shorts se concretizeaza sub forma unui festival de scurt metraje ce ofera o alternativa la sistemul traditional de festival de film. Cineastii romani au sansa sa isi promoveze productiile in toata lumea, cu o simpla inscriere (vezi www.futtureshorts.ro ). Filmele selectate sunt expuse in Marea Britanie, SUA, si alte 30 de tari ce fac parte din reateua internatonala Future Shorts.

Ok prieteni, filme scurte si muzica buna de la ora 21 si la pretul onorabil de 15 Ron. Un sfat ar fi sa veniti un pic mai imbracati decat in alte cluburi (de fitze) pentru nu-i chiar un loc propice pentru buricu'gol. It's a little chilly there. Cu toate astea ne vom incalzi dupa proiectii cu Aria Urbana, al caror prim album "Urbanofonica" e chiar bunicel. Ne vedem acolo.

2 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.