duminică, 4 ianuarie 2015

De-a hotii si vardistii in Coreea de Sud si Hong Kong

Din rubrica 'recomandari sosite la redactie' notam cateva filme sud-coreene "politiste" si/sau thrillere mafioate pe care unul din cititorii nostri fideli le-a vazut, presupunem, in acest concediu abia incheiat:


Politistul "de capitala" si politistul "de provincie" fac echipa in incercarea de a depista un dus cu Zodiacu', inainte ca Fincher sa "puna pe tapet" povestea si cu rezultate emotional-disturbante mult mai zdruncinatoare.

"The Chaser" (2008)

Politistul "rau" si Psihopatu' "teribil, dom'le, teribil" se alearga prin toata urbea, pentru ca la final...dar ce final!?

"New World" (2013)

"Operatiunea Monstru", fara undite, da' cu un politist batran care mulineaza si-ntr-o parte si-n cealalta si cu o serie de filetari memorabile.

(Calin Lazea)


Bonus de la noi pentru voi:

2 x Johnnie To, "politiste" din HK, adica HiperKinetice si ultrastilizate!


Un joc fatal de-a soarecele si pisica in care un negociator de ostatici e atras intr-o cursa contra cronometru de un criminal sclipitor a carui ultima lovitura are miros de vendeta personala.

PTU (2003)

"Rondul de noapte", atmosferic excesiv si profesional abuziv, al unei trupe de "sectoristi" care scotocesc un cartier rau-famat si scarmana cativa motani cu 2 picioare in cautarea unui pistol pierdut/furat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.