luni, 30 iunie 2014

Salută și tu Ceau, Cinema!


Probabil ați văzut deja teaser-ele și trailerul Ceau, Cinema.

Și v-ați gândit că puteți face un video-selfie mai fain.
Acum aveți ocazia. Din 1 și pînă în 15 iulie, așteptăm să ne trimiteți o filmare cu voi spunând "Ceau, Cinema!". Sau încărcați-o direct pe youtube, cu tag-ul ceaucinema! Nu e musai să fie selfie - poate vă filmează un prieten. Clipurile din locuri interesante, gen studiourile Cinecitta sau grădina de vară din Sovata, primesc puncte bonus.

Salutul care ne impresionează pînă la lacrimi primește un abonament cu acces pe toată durata mini-festului (în valoare de 40 de lei). Mai dăm 10 (zece) lubenițe de Gottlob, dulci, zemoase, de marcă (înregistrată la OSIM) pentru alte 10 clipuri simpatice *. Biletele vor fi puse în curînd în vânzare în librăria Cărturești (Mercy) și la cafeneaua Klapka (de la Casa Artelor).

Hai că nu-i greu. A făcut-o și un puști (Alex) cu care ne-am intersectat pe stradă.  Mai jos, un "making of", de la filmarea cu Rafa Vasilcin (Camera 4).
 



*premiile sunt valabile și pentru cititorii din alte localități, cu condiția să vină la festival (în cazul cîștigătorului abonamentului) respectiv să vină în oraș să-și ridice lubenița (în cazul celorlalți 10 cîștigători) că nu putem s-o trimitem cu Poșta


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.