marți, 4 februarie 2014

P.S.


Departe de mine gîndul de a intra în (i)logica de tip fanii-lui-Paul-Walker pentru că "din seria filmelor cu Philip Seymour Hoffman", dar trebuie să vă povestesc o mică întîmplare.

Între Crăciun și Anul Nou am fost cîteva zile la Budapesta cu niște prieteni. La un moment dat, plimbîndu-ne pe celebra stradă turistică Vaci Utca, unul dintre amici îmi zice: "Băi, a trecut pe lîngă noi un actor american. Sau cred că era el, că avea ochelari de soare." Amicul avea un lapsus în privința numelui, dar mi l-a descris ca pe un tip blond, corpolent, care a jucat în multe filme. Am lăsat-o așa.

Aseară am primit un mesaj de la amicul meu: "Pe Philip Seymour Hoffman l-am văzut pe strada atunci. Am citit ca a fost la Budapesta in decembrie". Nu stiu daca a vazut bine. Ce e sigur e că prima oara l-am vazut pe P.S. Hoffman în Hapiness (1998, Todd Solondz). Apoi mi-a plăcut de el în toate filmele lui P.T. Anderson. The End.



Un comentariu:

  1. Cred (nu sunt foarte sigur) ca l-am remarcat in Flawless. Am capitulat fara rezerve in fata talentului sau. Apoi am inceput sa ma gandesc in ce roluri secundare il mai vazusem si am sfarsit prin a urmari fiecare film in care aparea, convins fiind ca performantele actoricesti nu ma vor dezamagi. Sfarsitul lui m-a intristat teribil si, la un mod foarte egoist, sunt dezamagit ca nu vor mai exista filme noi cu el. RIP

    K

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.