joi, 13 februarie 2014

Once


Următorul eveniment Pelicula Culturală, joia viitoare. Alt film, alt spațiu de poveste, o singură dată. Odată ca niciodată.



Filmul, pus la dispoziție de Ambasada Irlandei în România, este un musical al zilelor noastre. Acţiunea se petrece pe străzile Dublinului, iar coloana sonoră cuprinde cântece ale lui Glen Hansard (din formaţia irlandeză The Frames) - actorul principal - şi ale Markétei Irglová. Filmul a avut 21 de nominalizări la diferite festivaluri și a câștigat 17 premii, dintre care 1 Premiu Oscar în 2006, pentru Cel mai bun cântec original - "Falling Slowly". "Odată ca niciodată" („Once”) e un muzical romantic unic, non-conformist din multe puncte de vedere, apreciat pozitiv de critici: "Un film care merită să îl vezi de mai multe ori" (Peter Travers, Rolling Stone); "Un film minunat. Ar putea fi cel mai bun film muzical al generaţiei noastre" (Michael Phillips, Chicago Tribune).  
Vom avea onoarea de a-l avea alături de noi pe domnul Gerard Corr, Ambasadorul Irlandei în România, şi v-am mai pregătit câteva surprize, pe care rămâne să le aflaţi joi, la eveniment. 
Nu uitaţi însă de bilete, de data aceasta vă invităm să aduceţi produse de igienă – săpun, șampon, duș-gel, detergent de rufe - care vor fi donate femeilor sprijinite prin Federaţia Caritas, serviciul Adăpostul pentru femei, victimele violenţei domestice „Maria a Apostolilor”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.