miercuri, 29 ianuarie 2014

Nympho-fobie?

XXX


Ultimul film de Lars Von Trier a fost lansat în Europa în două părţi. Volumul I a intrat deja în cinematografele din România. Volumul II a fost interzis de CNC (pentru toată lumea, nu doar pentru minori). O decizie ciudată: ca o partidă de amor fără finalizare. Sunt foarte curios cum vor explica membrii CNC faptul că au permis preludiul, dar interzic dreptul spectatorilor la orgasm.

Ionuţ Mareş, care le-a văzut pe amîndouă (a fost la vizionarea de presă), zice că mai grav e faptul că filmul nu e interesant. Acum, în urma reclamei, lumea se va buluci să vadă prima parte (pînă se rezolvă contestaţia depusă la CNC de distribuitor).

Să mai zicem că LvT plănuieşte lansarea, tot anul ăsta, a versiunii integrale de 5,5 ore, care va fi mult mai deochiată, conform Screen Daily. Pe care, cei interesaţi de nebunia/boala danezului, o vor vedea cel mai probabil via un torrent de lîngă dumneavoastră.

later edit: Anca Grădinariu, pe twitter: "Comisia se întruneşte să vadă din nou filmul. A început să le placă perverşilor. Adică ei să vadă de două ori filmul şi noi niciodată?"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.