vineri, 31 august 2012

Caravana TIFF poposeste in Piata Unirii

Pentru al doilea an Caravana TIFF ajunge si la Timisoara, capatul de linie al expeditiei ce poarta cateva din filmele prezente la TIFF prin cateva orase din tara. Caravana a vizitat deja Constanţa, Mangalia, Sibiu, Cluj, Iaşi, Braşov si Oradea, zilele astea e la Bistriţa iar de luni ajunge pe malul Begai. Vom putea urmari asadar intre 3-5 septembrie de la ora 21:30 in fiecare seara cate un film interesant, in aer liber si gratuit, parte a Operatiunii Kino de culturalizat filmic cetatenii urbelor mentionate.

Programul e in felul urmator:

Luni, 3.09, ora 21:30
Hotel Marigold (S.U.A, comedie, regia: John Madden, 2012, 124 min.). Filmul dezvaluie peripetiile unor pensionari britanici intr-un hotel proaspat renovat din India. Distributia ii cuprinde pe Judy Dench, Tom Wilkinson, Bill Nighy, Maggie Smith.



Marti, 4.09, ora 21:30
Hasta la vista (Belgia, comedie-dramă, regia: Geoffrey Enthoven, 2011, 115 min.), o tragi-comedie belgiana cu 3 tineri de 20 si ceva de ani care isi propun sa scape de virginitate calatorind in Spania. Exista insa o singura problema: fiecare sufera de un handicap fizic... de aici tragicomicul situatiei.



Miercuri, 5.09, ora 21:30
Toată lumea din familia noastră (România, comedie-drama, regia: Radu Jude, 2012, 107 min.), recent premiat cu Trofeul Anonimul la festivalul de film din Sfantu Gheorghe, dezvaluie o felie din viata unei familii disfunctionale: un tata despartit intampina dificultati in a-si duce fetita in vacanta la mare si face o criza de nervi.



Later edit:
Din cauza unor probleme tehnice programul filmelor a fost modificat astfel:

Tatal fantoma - Luni, 3 septembrie
Gianni si femeile - Marti, 4 septembrie
Toata lumea din familia noastra - Miercuri, 5 septembrie

Un comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.