vineri, 10 iunie 2011

MUBI + TIFF

Doua vesti bune dintr-un singur foc:

Odata ca site-ul international mubi.com a facut echipa cu TIFF, ceea ce e o recunoastere a prestigiului de care se bucura festivalul.

Si a doua: din parteneriatul acesta ne iese si noua ceva (cu conditia sa avem cont). Pana in 12 iunie, putem viziona gratuit filme din programul festivalului: de exemplu The Untitled Kartik Krishnan Project, Volcano (de Runar Runarsson) sau Principii de Viata (de Constantin Popescu), toate din competitia oficiala.

2 comentarii:

  1. am vazut si eu link-ul pe facebook-ul filmului.am ramas suprins ca vizionarea lui e gratuita(eu l-am vazut fara cont),mai ales ca e un film bun.
    Chiar mi-a placut Principii de viata.Mai ales ca prestatia lui Vlad Ivanov mi s-a parut excelenta.

    Ati fost amandoi la Tiff?Mi-ar fi placut si mie sa fiu pe acolo,mai ales la zilele filmului romanesc.Astept sa vad Loverboy si Tatal Fantoma.
    De vinerea viitoare,ptr vreo 6 zile,e Manusi Rosii la Studio.Sper sa prind o proiectie fara probleme.
    Am fost miercuri la Viata mea Sexuala(evident,tot la Studio).Pe la jumatatea filmului,din pacate,actorii au inceput sa se miste intr-un slow-motion.O viteza redusa cam la jumatate fata de normal.Nu stiu de ce mi s-a parut amuzant :)).Mi-am adus aminte si de Aurora.Era interesant ca si vocea actritei principale era groasa din cauza acestei probleme.Dupa doua minute,filmul s-a oprit.La repornire s-a mai recastigat din viteza,dar nu in totalitate.Si asa a ramas pana la finalul filmului.Trist...
    Nu inteleg de ce nu proiecteaza filmele romanesti la Timis.Acolo tehnica pare cat de cat mai stabila

    RăspundețiȘtergere
  2. @crynick L-am vazut si eu azi-noapte. Scenariul mi se pare bun (nu-i de mirare: Radulescu &Baciu).
    Dar la regie am rezerve pentru unele solutii. (voi detalia curand). Una peste alta, nu l-as rata, mai ales daca-i gratis.

    Da, am fost amandoi la Tiff.

    Vad ca cei de la Studio o tin tot asa, si pana la urma ii vor pierde si pe ultimii mohicani, cum esti tu. La Timis nu le vor proiecta pentru ca acolo se difuzeaza filmele americane comerciale. Nu vor renunta ei la ultimul bastion Radef care se lupta cu multiplexul "imperialist".

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.