luni, 17 ianuarie 2011

De ce imi place Ricky Gervais

Hai sa n-o mai dam dupa visin si sa recunoastem: a fost un an slabut pentru cinema. Ma rog, pentru cinema-ul celebrat la Globurile de Aur. Daca The Social Network este marele castigator, ce pretentii sa mai avem? Ma asteptam ca Black Swan sa fie trecut cu vederea (nu vorbim de Portman aici), dar tocmai The Social Network?!! Putina seriozitate, va rog! Nu e un film rau, sa ne intelegem. Dar sub nicio forma nu merita atatea osanale. Poate imi spune si mie cineva ce a facut Fincher aici? Stati, ca mi-am amintit. A captat zeitgesitul perioadei: "This is the movie that told us who we were this year, this decade" (Peter Travers, Rolling Stone). Pai, in cazul asta, viitorul suna jalnic.

Am speranta ca filmul mai bun (The King's Speech) a fost ca de obicei faultat. Cum zicea si Gervais, prezentatorul ceremoniei: "Anul asta pare ca totul a fost tridimensional. Mai putin personajele din Turistul." Monologul lui din deschidere a fost unul din lucrurile adevarate care s-au intamplat la Globuri. A!, mai e premiul lui Claire Danes (Temple Grandin).

7 comentarii:

  1. Cat tupeu pe omul asta :)). Mie glumele mi-au parut mai degraba malitioase decat amuzante dar e ok.
    Chestia cu Charlie Sheen insa era veche cam de cateva luni...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe Tom Cruise l-a lovit rau:))))) Asta voiam sa vad de la Globuri:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. De acord cu Lucian. Ma asteptam ( si ma astept sa fie cam la fel si la Oscar) ca Social Network sa fie 'pe val' in detrimentul lui Black Swan. Facebook-ul si tot ce tine de el, e la moda.

    RăspundețiȘtergere
  4. asa cum am mai zis pe un alt blog, eu cred ca the social network a luat globul mai mult pentru david fincher, iar de la oscar sper sa-si ia adio. desi n-am vazut the king's speach, cu el tin, cred ca mai mult datorita lui colin firth. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Delia: cred ca pe John Travolta l-a lovit, nu pe Tom Cruise ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Anonim: ‘two heterosexual actors pretending to be gay, so the complete opposite of some famous Scientologists then’. Eu zic totusi ca la Tom Cruise se referea, ca nu am auzit zvonuri ca Travolta ar fi gay:)

    RăspundețiȘtergere
  7. @Delia: si eu sunt de partea ta, Delia, in aceasta mica si nesemnificativa controversa :) Cruise toata ziua. Dar ai vazut ce frumos a fost sfatuit Ricky Gervais de avocatii lui? Sa spuna exact atat cat trebuie cat sa nu-i sara nimeni la gat.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.