joi, 19 iunie 2014

Call Girl

(MID)SUMMER IS COMING



Midsummer*, azi 19 iunie, de la 19, în Parcul Carmen Sylva (fost  Doina). "Muzică, dans și jocuri suedeze", instigate de Pelicula Culturală împreună cu comunitatea suedeză din oraș (nu știu de ce chestia cu "jocurile suedeze" îmi sună puțin kinky, probabil din cauza lui Bergman). Poate și din cauza filmului de la 21.30, Call Girl/ Damă de companie (2013, regia Mikael Marciman) inspirat din scandalul politic din anii 1970 când importante personalități din conducerea Suediei au fost demascate ca întreținând relații sexuale cu minore.

Subiectul are legătură cu "biletul special": accesul la eveniment se va face pe bază de prezervative, care vor fi donate Asociației Române Anti-Sida (ARAS) pentru a le folosi în programele de educare și prevenție a bolilor cu transmitere sexuală

 *Midsummer e o sărbătoare tradițională în țările nordice, cu ocazia solstițiului de vară.

** din cauză de cod galben, Midsummer se amână pentru o zi mai...văratică

2 comentarii:

  1. As fi vrut sa stiu si eu mai din timp ca se amana pe chestia de cod galben. Se poate face cumva un event pe facebook pentru chestia asta, cu data si attending si reminder-e si toate cele? Chiar vreau sa particip la chestia asta e giga nou si interesant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Urmareste linkul spre Pelicula Culturala. E pagina lor de facebook, locul unde era facut evenimentul la care puteai sa dai attending. Proiectia va fi reprogramata de ei probabil modficand data evenimentului existent.

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.