miercuri, 11 iulie 2012

Nocturna in Cuib cu Incubator107


Sambata suntem si noi mai insomniaci de fel asa ca in noaptea de 14/15 iulie mergem la Cuib d'Arte sa facem proiectie in cadrul unei serate organizate de ramura timisoreana a Incubatorului 107. Va asteptam cu instalatie de nocturna, muzica, filme si buna dispozitie... Mancare va aduceti voi in ranita.

Ateliere, mesteri, muzici, dansuri, baloane de săpun, merinde si cafea în zori de zi: Nocturna în Cuib. Incubator107 Timisoara pune la cale un maraton de ateliere în Cuib d’Arte de cu seara până dimineata. În data de 14 iulie, de la ora 22:00 ne vedem la mesterit, imaginat, jucat si mers pe sârmă.
Ne adunăm cu voie bună să experimentăm si să învătăm de la oameni pasionati si priceputi treburi ti trebuşoare care mai de care. Începem cu creionul pe hârtie un atelier de scriere creativă, intrăm un pic în exercitii de actorie, facem origami, hamace, facem pe jongleurii, vizionăm scurt-metraje, dansăm tango si tot asa până întâmpinăm zorii, iar ce ne place cel mai mult si mai mult din multitudinea de ateliere putem aprofunda în luna ce urmează.
Vă asteptăm în Cuib d’Arte cu un program fain si pregătiti de cursă lungă. De la voi avem nevoie de ceva surse de lumină, o veioză, o lampă, un led, un... ceva si o contributie de 10 lei frumosi pentru functionarea Incubatorului.
Marele Ecran, v-ati prins deja, n-o sa va invete tango si nici cum sa faceti jonglerii ci mai exact va sprijini partea de proiectie scurt-metraje avand deja pregatite cateva delicii vizuale plus doua filme premiate la festivalul Timishort din acest an (pentru care ii multumim mult Cristinei Docea). Eu zic sa le (re)vedem.



Ce este incubator107 Timișoara?
Incubator107 este un proiect al asociației Macaz Cultural, implementat in Timișoara de o echipă de oameni entuziaști și găzduit de Cuib d'Arte, proiect în care echipa se implică voluntar.

Este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții; vrem să dăm de urma acelor oameni, fie ei pasionați, inițiați sau experți, care ne pot învăța. Aceștia devin meșterii noștri. Atelierele sunt diverse și astfel e foarte ușor ca un participant la atelier să fie meșter la un altul. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim jumi-juma între meșteri, facturi și materialele pentru ateliere.

Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.