vineri, 29 octombrie 2010

Trailerul zilei: Skyline

Intai trailerul si apoi vorbim:



Sunt cateva chestii care fac filmul asta "deosebit". Prima chestie care frapeaza ar fi ca arata ca un blockbuster tipic de vara cu buget exorbitant. Nu e asa. Costurile productiei se invart in jurul cifrei de 20 milioane $. A doua chestie ar fi ca Skyline este un film independent, fara nici un studio important in spate. A treia chestie e regia: fratii Strause - responsabili cu VFX pentru o gramada de filme - au filmat cu jucaria aia vizionara numita RED, o camera digitala extrem de modulara si de performanta si de compacta. Acum ramane doar ca scenariul sa fie unul destept pentru ca filmul sa 'loveasca' puternic in cinema. Dupa cele cateva minute de trailer as zice ca e un Independence Day 2 amestecat cu Godzilla si care porneste de la premizele lui Cloverfield, totul fiind vazut prin ochii unui mic grup de persoane dintr-un apartament pe coasta Statelor Unite. In fine, cel putin vizualul o sa merite biletul.

3 comentarii:

  1. Nu sunt deacord cu faptul ca regia fratilor Strause ar fi una deosebita. Poate ca pe plan tehnic ei sunt sarea si piperul, dar in materie de regie sunt #N/A. Vezi AVP - Requiem, o insulta la 2 francize care nu a facut nimic altceva decat sa fie pretext la macelaria unui intreg orasel.

    RăspundețiȘtergere
  2. @tagheue: cu asa o carte de vizita e de inteles ca nu inspira incredere.. sper ca au invatat ceva din criticile primite.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.