joi, 28 octombrie 2010

Anunturi de ultima ora

Astazi, de la 7 seara, la ceainaria Carturesti de pe Mercy ruleaza filmul german Cine moare mai devreme este mort mai mult timp, al doilea din seria de proiectii dedicate Germaniei All Das Ist Deutschland (Asta e Germania...). Restul programului de filme nemtesti il gasiti aici. Daca se plangea cineva ca nu gaseste cinema european "la mall", a fost auzit.

Tot azi mai puteti vedea, in "frigiderul" de la Studio, coproductia romano-italiana Mar Nero (Marea Neagra), cu Dorotheea Petre si Ilaria Occhini. Eu l-am vazut alaltaieri. Merita sa dardaiti o ora jumatate. Revenim cu detalii.



De maine incepe la Studio Marti dupa Craciun. Nu ratati aceasta (probabil ultima) ocazie de a-l vedea pe marele ecran. Mai ales ca biletul costa 6 lei, iar primul spectacol al zilei doar 4. Aproape gratis, chiar daca trebuie sa va imbracati mai gros. Vestea buna e ca Studio se inchide din noiembrie. De ce e buna vestea? Pai, la redeschidere (in martie sau mai repede) exista promisiunea ca se va introduce o instalatie de incalzire. Adica vom avea conditii aproape decente pentru filmul european.

2 comentarii:

  1. http://www.cinemagia.ro/filme/autobiografia-lui-nicolae-ceausescu-490316/
    De văzut, încă două zile la Studio.

    RăspundețiȘtergere
  2. @anonim: da, si noi il asteptam; merci de reminder

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.