vineri, 6 septembrie 2013

Cea mai buna comedie (mainstream) din ultima vreme: The World's End


Un poster banal, un trailer si mai banal, o comedie (mainstream) foarte buna !
Dupa memorabilele "Shaun of the Dead" si "Hot Fuzz", trilogia Cornetto se incheie cu "The World's End" (dupa zombies si politisti, am ajuns la roboti si un fel de apocalipsa). Regizate si scrise de Edgar Wright in colaborare cu Simon Pegg, jucate de Simon + Nick Frost & friends (echipa de comedie britanica solida), toate 3 se pot vedea si revedea oricand. Comice, tonice, alerte, inteligente si bine executate, te fac de multe ori sa aclami ca la un meci si sa razi cu gura mare, ca un copil,  scuipand popcornul din greseala pe partenerii de vizonare (care probabil fac acelasi lucru). 
Asemenea moment nu e de ratat !

Trailer
 

5 comentarii:

  1. Din pacate nu in cinema-urile din Timisoara :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Richie: din pacate da. ce sa mai zicem !? cui sa mai zicem !? :(

    RăspundețiȘtergere
  3. sincer, nu stiam de trilogia asta. m-ai facut sa vreau sa le caut. desi nu-mi plac trailerele, cel de la filmul asta mi se pare concludent si decisiv...

    RăspundețiȘtergere
  4. dupa parerea mea trailerul contine cam tot ce e interesant in film. e mai bine executat pentru ca si bugetul e ceva mai mare comparativ cu celelalte doua. vara asta, si as spune din pacate, merg pe mana americanilor: "this is the end" mi se pare mai bun!

    RăspundețiȘtergere
  5. catalin: mie asta mi s-a parut mai bun. eu sunt mai apropiat de cultura/scena de umor britanica decat de cea americana, chiar si in zona de mainstream. asta e !:)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.