sâmbătă, 24 august 2013

Va poftim in Cuibul Groazei


Daca va amintiti, la un moment dat, luna trecuta, am vrut sa facem un fright night in aer liber, la Muzeul Satului. Planul s-a amanat din cauza orei tarzii programate. Acum, invitati fiind de Cuib d'Arte sa integram o proiectie in evenimentul lor din acest weekend, Expo Shared Space, va anuntam ca deseara vom expune cativa fiori proaspeti in una din camerele de pe Str. Marasesti nr. 14. Acolo s-a format un creuzet artistic in care trei entitati diferite dar cu preocupari comune (Aethernative, Cuib d'Arte si Edukube) si-au propus sa construiasca o 'agora spirituala' in care artistii sa se simta confortabil inspirati si sa comunice mai usor.

Marasesti 14 isi doreste sa devina o agora spirituala. Un loc in care iti iesi din tine si pleci in excursie spre celalalt. Mai modern, un loc in care pot fi valorificate si diseminate perspective care tin de arta, creativitate si comunitate. Asadar, marele artist care va urca pe scena, de aceasta data, va fi Dialogul.

Noi vom fi acolo azi de la ora 21 pregatiti cu niste scurt-metraje de speriat (firile slabe) si-un stalp de baza al genului menit sa ne chestioneze propriul apetit pentru hiperviolenta. Ne gasiti in Cuib.


2 comentarii:

  1. La cata "inghesuiala" a fost, oare meritati? Ma refer aci si la o Cinemateca Non-Tarkovskian/Bergmaniana si ma adresez amatorilor care sambata seara prefera "sa le bea" decat sa stea pe scaun cu ochii "la Panza".
    Daca ar fi sa-mi raspund: fiecare le vede cum poate, si, eventual, ne intalnim la un schimb de impresii (chiar si "pe baute"), iar Cinemateca, in alt format decat cel sporadic si pe ici pe colo, o lasam pe cand mai...crestem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai dupa efort e si rasplata. Nu ne-am intrebuintat prea tare asa ca nici raspunsul nu a fost extraordinar. Insa schimbul de impresii trebuie repetat in cadrul unui Comunity Check nou.

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.