vineri, 22 martie 2013

Premiera Domestic


Azi, Domestic (aici TRAILER) intră în cinematografe în toată ţara. Mîine, la Timişoara, va avea loc premiera de gală, de la ora 19 la sala Liceului de Artă "Ion Vidu". Vor fi prezenţi regizorul Adrian Sitaru, operatorul Adrian Silişteanu, Monica Lăzurean Gorgan (producătorul filmului) şi actorul de 9 ani, Daniel Hurduc. Bineînţeles, echipa filmului  vine nu doar să ne viziteze urbea plouată, ci pentru a povesti cu voi despre Domestic (după proiecţie). Pînă atunci, faceţi cunoştinţă cu Dănuţ, drăguţul de el!



Biletele costă 5 lei şi se găsesc acum la cinema Timiş sau la "Ion Vidu" înainte de film. Nu uitaţi! Dacă ne trimiteţi şi voi o poveste "domestică" sau un filmuleţ personal cu prietenii voştri necuvîntători, Marele Ecran are 4 bilete de oferit la premiera de mîine seară.

4 comentarii:

  1. La cinema Timis nu se gasesc pt ca nu vor sa vanda :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e nici o rea-vointa din partea celor de la Cinema Timis. E mai degraba o mica disfunctionalitate organizatorica din partea noastra, emitentii biletelor (firma D'STARS).
      Va sugeram sa va rezervati biletele de pe site-ul www.d-stars.ro E o procedura foarte asemanatoare cu cea de la CinemaCity. Ridicarea biletelor (pe baza de vaucher / cod unic primit) direct de la sala "Ion Vidu". Ne cerem scuze ptr inconvenientele create si va asteptam la "Domestic". Cu stima D'STARS Timisoara.

      Ștergere
  2. Mie mi-au zis ca nu le-au adus deloc bilete la Timis.Mi-au zis ceva de genu ca nu aveau cereri sau cel putin asa am inteles eu.

    Mi-au zis ca dar maine,cu o ora inainte de film,la Vidu,se vand bilete.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-le Crainic, ne cerem si Dvs. scuze ptr inconvenientele create. Aceeasi sugestie, rezervati-va biletele dorite ptr filmul "Domestic" pe site-ul www.d-stars.ro Le veti putea ridica (plati) direct la sala "Ion Vidu". Nu uitati sa va luati cu Dvs. codul unic primit pe mail in momentul rezervarii locurilor. Cu stima D'STARS Timisoara.

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.