miercuri, 30 ianuarie 2013

Transylvanian Garlic

DAŢI ŞI VOI PENTRU USTUROI!


V-am mai zic că ne place de Groparu şi de Umorul său (deşi se zvoneşte că cei doi sunt unul şi acelaşi). Dar mult mai important pentru Marele Ecran este faptul că ne place Usturoiul lui.

Adicătelea isprava curajoasă a anui blogger de a plonja în facerea unui film independent. Ceea ce nu e ca la americani unde indie sunt filmele făcute în afara marilor studiouri, dar totuşi au infuzie serioasă de capital (uneori chiar de la aceiaşi boşi din marile studiouri, care mai mizează nişte mărunţiş pe mîinile unor necunoscuţi cu talent). "Independenţa" Groparului înseamnă că a turnat un lungmetraj  pe banii lui şi ai prietenilor.

Acum are nevoie de ajutor pentru post-producţie. Şi dacă nu aveţi posibilitatea nici nu-i musai să daţi bănuţi. Ajunge să daţi mai departe apelul lui, care are şansa să atragă atenţia (sau chiar fonduri) pe site-urile de crowd-sourcing.

Haideţi să-l ajutăm pe Groparu să cîştige războiul de Independenţă cu cinemaul (la 100 de ani după primul film românesc făcut din buzunarul propriu al artiştilor, după cum puteţi citi aici sau după cum aţi văzut în Restul e Tăcere).


teaser AICI


si un delicios blooper


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.