luni, 10 decembrie 2012

Happy Movie: un film garantat sa ne smulga din depresie

Stiri fierbinti: a fost descoperit secretul fericirii! Fara gluma. Regizorul Roko Belic a colindat intreaga lume, din SUA pana in Japonia si din Danemarca pana in Africa, pentru a identifica mecanismele fericirii iar rezultatul celor 4 ani de munca s-au concretizat intr-un film documentar intitulat, cum altfel decat, Happy Movie. Ei bine, sambata, 15 decembrie, Happy Movie soseste la Timisoara urmand a fi proiectat in LifePub (Bul. Republicii, nr 11) de la ora 15 si apoi urmat de o discutie pe marginea acestui subiect.


Filmul cuprinde in mare parte interviuri cu oameni obisnuiti, bastinasi, experti in dezvoltare personala sau neurologi specializati in studiul acestei emotii care ne eludeaza pe noi, romanii, mai mult decat pe alte natii.  Eu l-as vedea mai putin pentru latura motivationala cat pentru cea culturala, sansa de a lua act de felul in care-si exploreaza alte culturi acest concept numit fericire. Dar, daca ati ajuns in acel moment de cumpana in care doriti niste explicatii pentru ‘lipsa de fericire’ pe care o resimtiti ori va intereseaza cum functioneaza resorturile unei asemenea emotii, Happy Movie e pentru voi. Gazduit de LifePub si prezentat de Institutul pentru Fericire.

Biletele se gasesc la intrarea clubului sau prin intermediul persoanei de contact Andreia Ispas (0765/684.263). Pretul unui bilet e de 20 de lei, semnificativ mai ieftin decat o ora de terapie. Pentru a fi la curent cu noutatile acestui eveniment stati cu ochii pe pagina lor de facebook. N-ati vrea sa pierdeti inc-o sansa pentru fericire, acum, in prag de sarbatori.

Trailer:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.