luni, 2 aprilie 2012

Trailerul zilei: Total Recall

Originalul Total Recall era unul din filmele mele preferate acum 15 ani. Ramane de vazut cat de bine se va comporta remake-ul imaginat de Len Wiseman dupa acelasi material sursa al vizionarului Philip K. Dick. Avandu-i in distributie pe Colin Farrell, Jessica Biel, Bill Nighy, Kate Beckinsale, Bryan Cranston si Ethan Hawke noul film promite cel putin un action veritabil. Personal, sper sa devina un SF colectabil. Trailerul e destul de intens, aducand destul de mult cu Minority Report. Poate chiar prea mult. Pentru cei care au uitat Total Recall opereaza cu amintiri implantate si vise programate. Eroul principal cauta o "evadare" intr-o asemenea lume virtuala, o "vacanta de vis" programabila in care sa joace rolul de agent secret, doar ca ceva merge gresit si barbatul se trezeste jucand in realitate dupa scenariul implantat. Sau poate nu e totul ceea ce pare. Vedem in august. Pana atunci full trailer:


3 comentarii:

  1. Am vazut originalul la cinema la mare cand aveam vreo 6-7 ani. N-am inteles nimic din el:D N-am avut niciodata curiozitatea sa-l revad. Dar parca acum ar merge un film de actiune calumea, nici nu m-ai stiu de cand n-am mai vazut vreunul care sa-mi placa. Poate o fi asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate se mai apropie de povestirea originala. Si sper ca finalul sa nu mai contina vreo terraformare terminata in 5 min.
    "Ce mai doreste domnul?
    O terraformare la pachet si nota, va rog" ;-)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Vlad: ar fi indicat sa-l vezi. e un film destul de reusit.

    @kilroy: poti sta linistit. actiunea se petrece pe Terra.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.