luni, 19 septembrie 2011

Recomandarile lu' Emmy

Asnoapte s-au desfasurat festivitatile de acordare a ravnitelor premii Emmy, un fel de Oscaruri doar pentru televiziuni, nu ca Globurile de Aur care pun si directorii de televiziune si pe cei de studiouri hollywoodiene in aceeasi sala. Insa intrucat distinctia calitativa intre filmele de cinema si miniseriile sau serialele TV e tot mai fragila, actorii migrand inspre si dinspre una spre cealata, marii regizori facand si munca de productie si creatie pentru tv, Marele Ecran simte ca trebuie sa culeaga ceva din noaptea trecuta. Niste recomandari validate de Academia de Arte si Stiinte in Televizune. Asadar:

In primul rand e musai sa verificam serialul de comedie Modern Family. L-a detronat pe The Big Bang Theory desi nu l-a putut invinge pe Jim Parsons (traznitul Sheldon). Daca asta s-ar fi intamplat Universul ar fi suferit un big crunch spontan..

Apoi Tyrion Lannister (Peter Dinklage) e cel mai reusit personaj din Game of Thrones (Emmy pentru actor in rol dramatic secundar). Daca nu credeti poftiti cele mai bune momente ale sale:



Martin Scorsese conduce bine Imperiul din Atlatic City (Boardwalk Empire a castigat premiul de regie la categoria serial drama).

Mad Men is still the best drama out there.

Trebuie verificata seria epica The Kennedys (8 episoade). Nu va asteptati sa fie in "fidela faptelor" caci stim cum sta treaba cu dosarele. Insa pentru interpretare trebuie cercetata: Greg Kinnear, Barry Pepper, Katie Holmes, Tom Wilkinson au fiecare CV-uri glorioase.



Mildred Pierce e o miniserie cu Guy Pearce si Mildred Kate Winslet. Amandoi prEmmy-ati. Vrem s-o vedem.

2 comentarii:

  1. Mildred Pierce e acum la HBO, trebuie sa apara in curand si pe torrente. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mildred Pierce este si pe vplay.ro, in caz ca sunteti utilizatori. Inca ceva... Modern Family este foarte tare... I'm a big fan! Si... "vorba facebook-ului"... thumbs up pt Mad Men... si pentru Sheldon!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.