luni, 5 septembrie 2011

Marionete

Cata lume apreciaza videoclipul ala de 4 minute bune pe care-l promoveaza insistent Cinema City in locul trailarelor obisnuite? Initial am crezut ca e un clip promotional la Samsung dar dupa primul minut m-am lamurit ca e un cantecel facut pentru "export", cu o voce si un trup feminin destul de remarcabile (pe solista o cheama Antonia) si cu versuri englezesti despre o dragoste nasanatoasa (I wanna be your puppet on a string).

Nu comentez calitatea "actului artistic" (piesa sau videoclipul) dar ma intreb de ce trebuie sa-l vad eu la cinema? Care-i smecheria? Cine are asa influenta incat sa-si gaseasca o asemenea audienta. Merg la cinema tocmai ca sa scap de televiziune si daca reusesc sa tolerez cateva reclame la cafea si racoritoare nu inseamna ca am infinita rabdare si pentru un clip muzical. Ma simt furat cumva de timp si atentie.

Asta-i clipul, judecati singuri.

3 comentarii:

  1. sunt de acord cu tine. o alta intrebare este, cat ar trebui sa dau pe un bilet pentru a nu fi bombardat cu reclame inaintea filmului? m-am saturat s-o vad pe maia morgenstern sorbin din ceasca de cafea

    RăspundețiȘtergere
  2. uai Dane, nu stii cat ma bucur ca ai amintit tu de odioasa reclama cu M.M. A mai facut ea alegeri chestionabile, dar asta de departe le intrece pe toate prin prost gust si falsitate.

    Pana la urma problema mea e alta: poate ca nu m-ar deranja sa vad 3 reclame inainte de film, dar macar sa nu fie niste tampenii. Atunci, chiar am senzatia ca cineva isi bate joc de timpul meu...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am rezistat sa ascult tot cantecul pana la capat dar mi se par tampitele versurile.
    De reclama cu MM nu mai zic nimic, atata de fake mi se pare, fortata si neconvingatoare, groazniiiiiiic!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.