joi, 28 iulie 2011

Trailerul zilei: The Ides of March

Se simtea lipsa unei drame politice in peisajul hollywoodian. George Clooney a avut grija de asta si livreaza in toamna The Ides of March, thriller politic despre jocurile murdare dintr-o campanie pentru alegeri prezidentiale. E al patrulea film regizat de Clooney. Nu e nevoie de foarte multe detalii pentru a starni curiozitatea afara doar de distributie: Ryan Gosling, Paul Giamatti, Marisa Tomei, Evan Rachel Wood, Philip Seymour Hoffman si George Clooney. Hai si-un trailer, ca sa va atragem in echipa castigatoare.

3 comentarii:

  1. Nu stiu nimic despre filmul asta, dar trailerul mi se pare jenant. Nu pot sa cred ca au fost in stare sa puna in el pana si fraza asta: "he's the only one that's gonna actually make a difference in people's lives". Nu cred ca face vreun serviciu filmului.

    RăspundețiȘtergere
  2. N-o sa apar filmul pana nu-l vad dar ma gandesc ca in politica sunt cele mai multe fraze-cliseu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fraza aia mi-a zgariat cel mai tare timpanul. Dar chiar ideea de tanar naiv si idealist care face campanie din convingere si la un moment dat isi da seama cat de curva-i politica e un cliseu oribil. Nu stiu daca filmul e chiar asa, dar asa-mi rezulta din trailer. De asta am zis ca nu ajuta deloc filmul.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.