sâmbătă, 14 mai 2011

Jodorowski's DUNE devine documentar

Anuntam acum o luna de esecul tentativei de remake Dune a celor de la Paramount si aminteam de un alt esec rasunator din anii 70 la acelasi film, extravaganza suprarealista a lui Jodorwski. Din fericire praful nu sta mult pe asemenea arhive asa ca suntem mandri sa prezentam un clip de anutare a documentarului Jodorowski's DUNE pe care-l realizeaza Frank Pavick.

"I am incredibly grateful that we are the ones who are getting to tell the story of this never-realized film from one of the world's greatest film directors. We hope to be able to impart to the audience a taste of what Jodorowsky's version of Dune might have been like." spune Pavick.
Recunoscatori suntem si noi.

4 comentarii:

  1. Imi place foarte mult pasiunea lui dar este destul de greu sa faci ceva care sa fie cu adevarat revolutionat (adica riscant) si sa primesti cum zice el "fonduri nelimitate".

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa ajung sa vad si eu un Dune la inaltimea cartilor, nu spun ca e imposibil, deja as avea tendinta asta.

    *

    Va fac si eu o recomandare sa mai auda si altii:

    The Motorcycle Diaries (2004)

    O coproductie f. bine facuta, dupa mine, despre calatoria lui Che Guevara, cind era tanar, prin America de Sud.

    ratingul meu - orgasm (unul, :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Andrei: din pacate aici e beleaua - producatorii nu prea mai risca cu ceva vizionar, au actionari, board-uri de administrare carora tre sa le dea seama.. de aia si avem atat de multe filme de duzina. e piata de consum.

    @Stefan: intr-adevar Diarios de Motocicleta a fost excelent si inedit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici nu stii daca sa fii trist sau sa te bucuri ca nu au mai ecranizat (masacrat) Dune. Ieri am (re)vizionat I, Robot. In afara de cele 3 Legi, nu prea ramasese mare lucru din Asimov. Iar o Susan Calvin sexi si care in a doua parte a filmului mai sloboade si niste replici tampitele? Yuk. Doar cand imi aduc aminte cum trageau cu pistolul fremenii din Dune-le lui D. Linch ma mai simt la fel.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.