miercuri, 16 martie 2011

Snatch de Romania

De vreo luna si ceva de zile tot primim comunicate despre lansarea filmului La bani, la cap, la oase. Marea atractie ar fi ca "domnul Cristian Comeaga, producatorul comediilor lui Nae Caranfil, a trecut in spatele camerei". Asadar, suntem indemnati subtil sa vedem filmul ca pe ceva asemanator*. Va zic sincer, din cate am inteles din trailer, nu v-as indemna sa-l vedeti. De fapt, nu v-as indemna sa vedeti nici trailer-ul: "E ceva care pute", am incheiat citatul.

*Chiar daca Filantropica si Asfalt Tango au avut un succes enorm de public, umorul de acolo este savuros si inteligent, in niciun caz grobian. Daca filmul domnului Comeaga aminteste de ceva, atunci acel ceva poate fi doar Garcea si Oltenii. Asta e, trebuie sa-si scoata si Fernando prietena la cinema. Stiu ca nu e corect sa judeci un film doar din trailer, dar de data asta o fac cu inima impacata. Cu riscul sa va par snob.

3 comentarii:

  1. Nu pare chiar asa de rau. Sa vedem...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,filmul nu ar trebui sa se judece dupa trailer...dar de data asta chiar asa e.
    Unul dintre cele mai proaste filme romanesti pe care le-am vazut.Incepe prost si se termina penibil.L-am vazut la Timis...de data asta nu au fost probleme la proiectie,ca la Aurora.

    RăspundețiȘtergere
  3. crynick: multumesc de confirmare!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.