vineri, 4 martie 2011

The Final Countdown

Daca nu va numarati printre participantii concursului nostru, nu cititi mai departe ca va veti plictisiti.

Bun, acum ca am ramas intre noi, probabil erati curiosi ce se mai aude cu premiile alea. Nu ne-a fost usor sa decidem. Dupa indelungi sedinte pe mess, schimburi de mailuri, pauze de deliberare, calcule si priviri lungi si rugatoare spre portofel*, ne-am dat seama ca la anu' va trebui sa facem un regulament mai exact.

Pana atunci insa aveam de ales intre a acorda doar cate un premiu I, II si III sau de a imparti /suplimenta premiile pe fiecare categorie. Adica intre a face trei oameni fericiti. Sau a face zece oameni mai mult sau mai putin fericiti. Varianta a doua ne-a atras mai mult. Nu din dorinta de popularitate. Pur si simplu ni se pare mai corecta.

Spre exemplu, nu am putut departaja locul I (ambii participanti au intuit cel mai bun film). Asa ca, in ciuda numeroaselor fete care visau sa fie invitatele lui Andrei la film, el va trebui sa se multumeasca cu Mira. Singura concesie pe care putem sa o facem aici e ca nu ii punem sa imparta si popcornul. Deci premiul unu se imparte aproximativ la doi.

Premiul II era un bilet simplu sau un film romanesc pe dvd. Biletul va merge la Emi Ciorba, singurul cu buletin de Timisoara la aceasta categorie. Iar "filmul romanesc" va fi inlocuit cu cate un dvd din trilogia Millenium si va ajunge via Posta Romana la Sebi Veres din Cluj si delfinasu (Marius Toma) din Bucuresti.

Premiul III: volumul Pseudokinematikos (sper sa am timp sa iau si autograful autorului) va ajunge la Teo, Anda, Ciupi din TM, la piratul cinefil din Bicasel (jud. Oradea) si la Stefan, daca ne da o adresa (pentru ca nu vrem sa patim ca anul trecut cand o castigatoare nu si-a revendicat dvd-ul, noi am uitat sa o batem la cap si ne-am trezit ca anul asta ne bate ea obrazul; Rodica, mai bine dupa 1 an decat niciodata, nu?).

Intrucat marele-ecran a dublat a posteriori bugetul pentru premii, am considerat ca e fair ca aceia care isi primesc premiul prin posta sa acopere cheltuielile postale la receptie (trimiterea simpla costa circa 6-7 lei). Pentru cei care nu pot fi de acord cu propunerea noastra, platim noi fara suparare. In ambele variante avem nevoie de adresa exacta (fac apel la cei care nu ne-au trimis-o deja).

Nu ne suparam nici daca va suparati in legatura cu rezolutia noastra cvasidefinitiva si revocabila. Puteti face recurs si interpelari, in vederea imbunatatirii editiei 2012, care speram sa puna la bataie premii mai consistente, daca tot va fi ultima :)

*pentru cei care au deschis mai tarziu Marele Ecran, concursul de previziuni e sponsorizat 100 % de co-autorii blogului. Astfel ca orice reclamatii si nemultumiri ne revin, in procent de 100%, tot noua. Shoot!

3 comentarii:

  1. De ce va fi editia 2012 ultima? :(

    Imi pare rau pt Andrei si fetele lui, dar eu sunt fericita cu un bilet :) Se pare ca fac un obicei din a castiga lucruri pe aici:))) Dar in cazul in care el vrea neaparat sa mearga cu cineva la film, voi ceda bucuroasa biletul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu-i neovie, stai linistita. Am sa-i fac cinste prietenei mele cu un bilet. :) Apropo, data filmului o putem alege noi?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Mira: pentru ca e 2012, dăă :)

    @Andrei, raspuns evident afirmativ. Preferabil sa fie in week-end sa putem ajunge si noi. Dar voi hotarati cand si, mai ales, la ce.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.