vineri, 11 martie 2011

Din nou la RoBlogFest

Da, prieteni, iar ne-am inscris intr-o competitie din care altii s-au retras si, de data asta, am facut-o cu manuta noastra, n-am mai lasat responsabilitatea unui fan anonim pe care sa-l descoperim apoi dupa juma de an de panda (te pupam Diano!!). Motive as putea gasi destule dar cred ca ce-l mai aprig ar fi unul singur: as vrea sa vad daca ne voteaza mai multi decat anul trecut. Numa zic... Desigur ca ar fi epic sa primim trofeul si sa tinem un discurs emotionant de multumire via webcam dar vazand nominalizarile nu pot sa nu simt o incrancenare competitiva: ne "batem" si cu furnizorii de continut digital si cu portalurile informative.

Dar trebuia sa fim acolo la numaratoare fie si numai pentru ca nu cunosc alt blog de film care sa vorbeasca si despre ce se intampla in vestul tarii... cand se intampla, intelegeti? Bun, acum ca ne-am justificat (si) la modul serios, va anuntam ca ne puteti vota pe noi sau pe ceilalti inscrisi daca va sunt mai placuti (sa va puna necuratul sa faceti asa ceva) pana in 17 martie, intr-o prima faza, exact aici. Apoi, daca ne calificati in "finala", mai vorbim.. 

Votarea presupune sa va creati un cont intr-o perioada te timp egala cu cat v-ar lua sa ascultati aceasta melodie. Le puteti face simultan, ca sa vezi :D.

2 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.